Om Vi Klädde Oss Så Här Skulle Det Inte Bli Trevligt För Honom.Vi hade reserverat ett bord för två på en lugn och trivsam restaurang. Under bordet fortgick min masserande behandling på, vad som nu hade blivit ett präktigt stånd.Men både glass och grädde på kexet förde jag in det så långt att jag bara hade ett litet hörn kvar att hålla i, slöt munnen runt det och drog ut det igen.
Lokalen var nästintill folktom när filmen började. Jag förde det sakta in i min mun med sin fulla längd, slöt läpparna och drog ut det igen. Jag började massera utanpå hans jeans och kände snart att det spände innanför byxorna. Hursomhelst så hade klockan runnit iväg så jag avbröt min behandling, inte helt utan frustrerande suckar från honom, och beställde in notan.

Världshuset

Det erotiska i situationen föste mig framför sig mot en makalös orgasm. Hon stannade upp och undrade vad det var jag höll på med.
När jag var klar rann fittsaften ur henne medan hon satt helt still. När hon sen ställde sig upp hängde brösten i vårtorna och smärtan ökade ju större tyngre brösten var. Om vi klädde oss så här skulle det inte bli trevligt för honom. Jag kände med handen att den var minst lika hård nu som förut, så jag tryckte ner min fitta till kukroten. Vi ställde ifrån oss väskan och radade upp oss bredvid sängen. Fort.