Nu Syntes Det Hur Mycket Hår Hon Verkligen Hade.


Hennes bröst är riktigt stora och inte så hängiga trots att hon säkert har passerat 50 för flera år sedan. Den här gången lutar hon sig mot väggen så att vi sitter ansikte mot ansikte med kanske två till tre meter emellan oss. Hon sitter med en handduk virad omkring sig och plötsligt reser hon sig upp och slänger lite vatten över aggregatet. Jag sträcker fram munnen igen och försöker så gott det går att ta till vara på alla godsakerna. Nu syntes det hur mycket hår hon verkligen hade. Det är ljuvligt underbart. Jag sätter mig på huk över hennes ansikte så hon ser rakt in i min härlighet. Hon ser väl ut som en typisk kvinna från mellanöstern, mörk i hyn, lite kraftiga ansiktsdrag och rätt så hårig. Jag ser att hon tittar och då särar jag lite till. Hon signalerar att jag ska sänka mig mera och jag lyder.

Efter en stund vänder hon sig om och lägger sig på rygg. Jag kände hennes ljuvliga dofter från hennes fitta när hon rörde sig och det gjorde mig ännu mer upphetsad. Vi ligger så där en stund och går sedan ut och duschar av varandra.

Dagen efter

Du ställer dig upp på knä tar tag i det hårda organet och för in det mellan dina blygdläppar låter ollonet glida mellan dem från mynningen och upp över klitoris. Hon nafsar lite i min ena örsnibb och viskar:
-Trodde aldrig du skulle vakna. Jag vänder mig försiktigt för att inte väcka henne.
Tempot ökar trots att vi båda vill dra ut på vår njutning så länge som möjligt.
”Gnnnng” kommer det från dig samtidigt som du pressar dig upp mot mitt ansikte. Vi kysser varandra djupt låter våra tungor dansa med varandra.
Hon ser så fridfull ut i sin djupa sömn. Jag känner hur din orgasm fortplantas genom din kropp.
Sakta gled jag ur sömnens milda grepp och öppnade mina ögon, blev lite förvirrad av den främmande miljön då gårdagen dök upp i mitt minne.

Snart är jag nära, riktigt snart.
Innan bussen hinner stanna stoppar jag fingrarna i munnen och slickar i mig mina egna safter. Två fingrar glider lätt in, jag sluter ögonen och börjar föra fingrarna ut och in.

Jag låter fingrarna i mig vandra lite uppåt, masserar klitoris med allt ökande takt.
Kombinationen vått och kyla från att ha varit instängda under bh och tröja gör att de styvnar med en gång vilket gör dem extra mottagliga för min stimulans.

Mina fingrar letar sig in i mig igen och samtidigt låter jag min tumme cirkulera klitoris med lätt tryckande rörelser. För att behålla värmen när jag i min ensamhet väntar på bussen ägnar jag mig åt att utforska mig själv.
Stegen är vingliga och jag funderar på hur i hela friden jag ska klara mig igenom kommande lektioner med vad jag precis gjort i färskt minne?
Min andra hands pekfinger stoppar jag mellan mina läppar, suger lätt på det innan jag låter det blöta ner mina bröstvårtor. Jag sluter ögonen, andetagen ökar.
Chauffören hälsar på mig och jag ler åt honom innan jag sätter mig längst bak i den folktomma bussen.
Men samtidigt känner jag mig lättad. Jag nyper lite lätt med pekfinger och tumme, stönar tyst.
Det är precis vad jag har i åtanke när jag sjunker ner djupare i sätet och knäpper försiktigt upp knappen i byxorna innan jag drar ner gylfen.