Jag Viskade I Lenas Öra Och Frågade Om Hon Hade Det Härligt.


Hon kände hans hjärtslag.

Det var ett gäng som skulle sova kvar hos Jocke och de satt nu samlade och lite avslagna på några pallar.

Hon slängde dock hungriga blickar efter honom.Hårt.

Nästan alla var uppe på golvet och svängde sina mer eller mindre lurviga.Festen var slut men stämningen var ändå hög fast sansad.Tillsammans kom de överens om att gå tillbaka dagen efter och städa upp. Hans gener visste vad hennes gener var ute efter.

Kvällen var därför räddad då han klev in igenom dörren.Sluta inte.
Robban drog sig sakta ur.

De hade pratat en stund i baren efter spelning, en spelning som annars inte var direkt lysande.

Trekanten, en sann historia(två män en kvinna)

Jag låg och tänkte på att jag måste försöka hålla igen och inte ta henne eller låta henne komma. Hon skulle sätta sig på sängkanten och prata med Erik, i mörkret. Hela tiden som Erik tog henne kunde jag höra henne gny av njutning. Nu kändes det som om mina planer skulle kunna gå att genomföra. Jag viskade i Lenas öra och frågade om hon hade det härligt.

Vi släckte ned och jag gick in och lade mig bredvid Lena. Det visade sig i efterhand att hon haft stringtrosor på sig.Vi kom överens om att vi skulle höras av en bestämd dag då jag var med min tjej, Lena, på stan.

Då Erik kom ut från toan gick jag in och tvättade mig.

Med ena fingret utforskade jag den genom att försiktigt sära på hennes klibbiga läppar.

Hon bet sig i underläppen och hade slutna ögon medan hon red allt snabbare.

I handfatet låg ett par gummihandskar och på golvet några skurtrasor och hinkar.

Hennes mjuka händer var snart i mitt rufsiga hår och det varma vattnet fick hela min kropp att vakna till liv. Andades genom munnen.

Vi pratade lite löst om väder och vind och när jag fick chansen sneglade jag mot hennes frikostiga urringning eller genom spegeln på hennes fasta rumpa då hon vände sig om för att hämta någon på det lilla bordet som stod vid sidan om.

Satte mig raskt ner i stolen som hon erbjöd mig och våra blickar möttes i spegeln. Jag styrde min hårda kuk mot hennes hala öppning, retade henne lite genom att låta ollonet vandra över klittan och läpparna innan jag lät mig slukas av hennes hungriga fitta.

- Det här känns lite udda, sa jag och skrattade samtidigt som jag betalade för klippningen.