Han Klarade Ungefär Halva Innan Första Kväljningen Kom Och Han Fick Börja Om Igen, Men Då Gick Det Bättre.
- Jag tyckte jag hörde något härifrån, sa han
- Känn dig välkommen in i leken, sa jag.Då jag inte var beredd på det blev det sådan kraft framåt att hela kuken gled in på en och samma gång.

- Jag suger också gärna av er om ni vill, lade Alexander till

Det dröjde inte länge innan Alexander och Simon gick laget runt och sög kuk för allt vad de var värda.

- Vad sägs om lite töjning, frågade jag, medan såg på hans min att han insåg vad som skulle ske…
- Vad menar du? Han klarade ungefär halva innan första kväljningen kom och han fick börja om igen, men då gick det bättre. När jag närmade mig tittade han snabbt bort, och böjde sig ner och låtsades knyta skosnörena.

Klassträffen

Jag praktiskt taget hoppade upp i hans famn och gav honom en blöt kyss mitt på munnen. Jag skrattade och sa att när det är dags att gå härifrån så gör vi det tilsammans. Under dessa tio åren som gått hade jag förändrats mycket och blivit en, enligt mina vänner, en snygg, vältränad kvinna med en lysande karriär och pengar på banken. Johan gjorde samma sak med Mia och jag hörde hur hon stönade av njutning.

Vi avbröts snart i vårt återseende av Sara, som med en ganska butter min sa " Hej Emma, så du kom i alla fall". Jag blev varm och tog av mig kavajen och gick för att hänga den på min stol.

Hon såg inte direkt illa ut och var ganska snäll. Som vanligt så var det mycket snack hit och dit hos de äldre. Bland våra vuxna släktingar fanns en ogift moster som var mellan 55-60 år. Jag kom i ett jättesprut på säkert en meter och stönade av det sköna som samtidigt strömmade genom min kropp. Så satt vi ett bra tag och tittade på henne. Jag tog försiktigt om hans hårda kuk och började runka honom. Då frågade min kusin, ”ska vi inte runka åt varandra?” Då provar vi sade han. Vi unga grabbar satt och studerade vår släkt och hade väl lite tråkigt. Vi såg att hon hade strumpor av den gamla sorten med strumpeband och hennes trosor var vita och ganska tunna.
Efter ett tag sa min kusin ”ska vi gå en sväng?” När vi bara satt några meter från henne så kunde vi ana hennes mörka fitthår bakom trosan.