Båda Visste Att Mina Bröstvårtor Stod Rätt Ut Från Mina Pyttesmå Bröst.


Efter några sköna minuter är det dags för oss båda att njuta. Hon gnider och vänder tills den är över. Nu är hon helt naken. Hon för in den i sin varma mun. Efter ett tag slutar vi. Den är lika rosa som hennes bröstvårtor, helt blöt och mjuk. Det klibbiga ljudet gör mig bara kåtare och henne våtare. Jag gnider den långsamt fram och tillbaka mot hennes klitoris. Stirrat på mig hela kvällen. Hon var för vacker för mig.

Fotomodellen

Så när han bad mej lyfta på toppen och visa lite hud, samtidigt som jag skulle dra lätt i trosorna så gjorde jag det. De var inte hela. Båda visste att mina bröstvårtor stod rätt ut från mina pyttesmå bröst. Lars höll sej lite i bakgrunden. Det var väl så fotomodeller brukade vara klädda tänkte jag och klev barfota ut i ”restaurangen” som nu blivit omgjord till fotostudio.Och alldeles för kort för att bli fotomodell.

Men nu badar vi!Faaan. Jag kände hennes fasta bröst mot min bröstkorg och hon pressade sitt underliv mot mitt högra lår. Jag älskar det!Har du glömt det?
-Helvete!
Stina kom fram till mig ,hon tryckte sig mot min kropp och viskade tyst.
Hon gapade stort igen och bit för bit letade sig min kuk in i hennes fuktiga gap.
-Kom upp här ska du få se, fnittrade Stina glatt. De skrattade, tjoade och stimmade. Stina drog av sig toppen och det var tydligt att hon skulle bada topless.
-Äh, du har väl boxershorts på dig va?
-Jag går bara med Micke in och kikar om farsan har några badshorts som Micke kan låna. Här ta var sitt glas!- Skulle du vilja se när jag suger en annan mans kuk, frågar Linda överraskande. Det känns säkert fräckt för karlarna om du låter dem tafsa lite på dig.Jag skulle tycka det var jävligt häftigt att få känna en kuk mellan brösten. Vad de hade sagt och hur hon hade reagerat.
Del 3

I flera månader framöver hade Linda och jag underbara sexstunder tillsammans. I kväll är jag bara din och ingen annans…-
Mitt hjärta började slå häftigt.
- Min älskade kåta fru. Blir jag bara lite full så ska du veta att jag kan vara hur fräck som helst. Men ok, jag nog vet vad som tänder männen.
- Menar du verkligen att jag skulle ragga upp två stycken?Skulle du gilla det?Nu skulle jag vilja uppleva något nytt.