Andra Sprutet Träffade Perfekt.


Sommarjobbet del 11

Hon log med hela sitt ansikte och började genast pladdra:
-etsningar, har du tagit fram dem redan och har du något vin hemma? Jag visste att Janas innersta fantasier var två fittor som ”kysser” varandra. Hon var kåt och ville bli tillfredsställd. Jessica tittade på mjölkglaset i min hand och jag kände mig dum. Ja!
-39.
Janas röst var förväntansfylld.
-vill du inte?Båda flickorna tittade nyfiket på det som utspelades framför deras ögon. Jag såg hur deras tungor gled omkring och så hördes Jana viska:
-äntligen.

Han tittade ner på henne där hon satt på knä på golvet framför honom. Mellan kvinnans blanka rödmålade läppar gled hans stora organ likt en oljad kolv. Hon hade aldrig varit med om något liknande. Andra sprutet träffade perfekt. Han riktade kuken mot hennes näsrot och lät bössan explodera. Kuken glänste av Evas saliv och försats som läckt ut.Pang igen!

Kvinnans makt

Tack älskling!Margareta vände sig om och jag fick en snabb skymt av ett buktande, lent venusberg innan hon kom på mig med att smygkika på henne.Båda blev vi lika generade.-"Vad tycks om det här då?
Väl hemma i min lägenhet igen började så förberedelserna inför kvällen.Margareta försvann in i duschen medan jag packade upp vår införskaffade kollektion.Bland "leksakerna" tog jag fram en guldskimrande massagestav.Jag hade aldrig provat något sådant tidigare och det kändes lite förbjudet att hålla något så "syndigt" i handen.En apparat framtagen bara för ett specifikt ända mål: Att ge sexuell njutning och tillfredsställelse!
I mitt tidigare liv hade jag inte varit i närheten av att få uppleva något sådant och bara tanken på att bli slickad till orgasm fick mig att skälva av upphetsning.Helt fullmatad i båda hålen!
Vi väntade med spänning på den bifogade bilden som laddades ner och blev verkligen inte besvikna.En snygg, fräsch kille i sina bästa år!Jag slängde på mig kappan över min halvnakna kropp och ropade åt Margareta att jag sprang ner till Seven-eleven-butiken.Killen i kassan såg faktiskt väldigt undrande ut när jag radade upp alla batteripackarna i olika format på disken.Att han dessutom fick en rejäl skymt av en lättklädd kvinna gjorde väl honom inte mindre konfunderad, eftersom jag i hissen på vägen upp insåg att jag glömt knäppa kappan i mitt något upphetsade tillstånd.
Margareta var nu eld och lågor och innan jag riktigt fattade vad som hände drog hon med mig ut på stan för att shoppa.På en liten bakgata fann hon snart vad vi sökte.En obskyr butik med ett asiatiskt klingande namn på skylten låg inrymd bakom en smutsig tegelfasad.Insidan var dock betydligt intressantare med ett stort sortiment av sexiga utstyrslar i alla möjliga och omöjliga former.Det kändes otroligt pirrigt att helt ogenerat kunna gå omkring och titta, känna och fantisera om vad alla saker kunde och skulle användas till.Margareta hittade en vansinnigt sexig kreation, helt sydd i svart, blänkande latex.Själv bestämde jag mig för en klarröd lackuppsättning med alla ingående tillbehör, inklusive lårhöga stövlar i samma material och med sylvassa, höga klackar.Min väninna nöjde sig med ett par stilletklackade skor men tillsammans med latex-stay-upsen vore nog allt annat än succé otänkbart.För att uppfylla vår väntande älskares alla drömmar slank även några spännande "leksaker" ner i kassarna.Det blev dyrt!
-"Förlåt, jag skulle bara känna…" stammade hon generat och drog hastigt undan handen.